2023-04-12 09:55Pressmeddelande

Nordic Renewable Investment Seminar 2023

Bodecker Partners yearly Nordic Renewable Investment Seminar 2023Bodecker Partners yearly Nordic Renewable Investment Seminar 2023

Den 23-24 mars samlades ett 70-tal projektutvecklare och internationella investerare i Nordisk förnybar elproduktion på översta (54:e) våningen i Turning Torso-byggnaden i Malmö för att diskutera och lära sig om den senaste utvecklingen inom energimarknaden och politiken, kommande vind-, sol- och batteriprojekt, potential på flexibilitetsmarknaderna och mycket mer i en informell och transparent miljö. Det fanns även möjlighet att arrangera individuella möten, vilket vi var glada att många tog tillfället i akt att göra. Som på alla våra evenemang använde vi Chatham House-reglerna och hade ingen medianärvaro – allt för att uppmuntra öppna och transparenta diskussioner.

Med långt över 70 miljarder EUR i förnybart fondkapital och en hög andel av de aktiva nordiska projektutvecklarna i samma rum, var vi också tvungna att ta temperaturen på några aktuella ämnen - du hittar resultaten utspridda i den sammanfattande texten.

Vi tackar alla våra deltagare och ser mycket fram emot nästa år!

Sammanfattning av dagen


Om Bodecker Partners AB

Bodecker Partners expertis inom den nordiska elmarknaden hör till Sveriges främsta. Vi erbjuder oberoende rådgivning och hantering av marknadsprisrisker till investerare och projektutvecklare i nordisk förnybar elproduktion.


Kontaktpersoner

Mia Bodin
Co-founding Partner - Analysis & PPAs
Mia Bodin