2021-06-04 10:58Pressmeddelande

Bodecker Partners utökar

Patrik ÅbergPatrik Åberg

Bodecker Partners rekryterar Patrik Åberg, senior portföljförvaltare på Göteborg Energi.

Fredrik Bodecker, Managing Partner:
"Efterfrågan fortsätter öka för bolagets tjänster - PPA-marknaden växer och vår förvaltningsfilosofi sprider sig i marknaden. Fler och fler investerare upptäcker fördelen av en kombination av PPA och “merchant” exponering och hur en professionell rådgivare ökar deras intäkter och minskar resultatrisker. Patrik har även lång erfarenhet kring EU ETS, gröna instrument och flexibilitetsprojekt vilket kommer ge oss än mer muskler i vårt ökande engagemang kring utsläppsrätter och hållbar energiförsörjning för industrikunder."

Patrik Åberg:
"Energibranschen genomgår just nu några av de största förändringarna någonsin vilket skapar nya utmaningar men också möjligheter för dess aktörer. Att då få förmånen att bidra till och arbeta tillsammans med all den genuina kunskap och kompetens som finns i Bodecker Partners för att leverera absolut högsta kvalité till deras kunder är något jag verkligen ser fram emot.”Om Bodecker Partners AB

Bodecker Partners expertis inom den nordiska elmarknaden, såväl som elcertifikat och utsläppsrätter, hör till Sveriges främsta. Vi erbjuder oberoende rådgivning och hantering av marknadsprisrisker till investerare i nordisk förnybar elproduktion.


Kontaktpersoner

Fredrik Bodecker
Co-founding Partner - CEO
Fredrik Bodecker