2017-06-22 13:05Nyheter

Bodecker Partners önskar dig glad midsommar!

null

Nu närmar sig sommaren och vi kan snart se tillbaka på ett år som Bodecker Partners. Vi har haft många spännande uppdrag där vi bl.a. har tagit fram riskpolicys, säkringsstrategier och uppföljningsverktyg till elhandelsbolag, utbildat styrelser och ledningsgrupper kring energimarknader och risker, hjälpt till att utforma koncept för solceller och andra produkter samt varit med företag under resan mot att starta eget elhandelsbolag. Vi har även hunnit med att anordna seminarium kring optimering av kraftvärmeproduktion. Att vara aktiv på intradag- och reglermarknader behöver inte vara svårt och här finns framtidens intjäningsmöjligheter för svenska kraftvärmebolag. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Sist men inte minst så har vi fortsatt att skicka ut våra uppskattade rapporter om Elcertifikat och Utsläppsrätter. Fortsätt höra av er med alla typer av frågor och kommentarer!

Vänliga hälsningar,

Fredrik Bodecker, Mia Bodin & Gustaf Sundelius


Om Bodecker Partners AB

Bodecker Partners’ expertise within Swedish electricity certificates and carbon emission rights, as well as the Nordic power market, is first-class. We offer independent advisory services to power producers and renewable energy investors in addition to tailored portfolio management services for electricity certificates and carbon emission rights.


Kontaktpersoner

Fredrik Bodecker
Co-founding Partner - CEO
Fredrik Bodecker
Gustaf Sundelius
Co-founding Partner - Revenue Risk Management
Gustaf Sundelius
Mia Bodin
Co-founding Partner - Analysis & PPAs
Mia Bodin
Sevdie Denli
Senior porfolio manager, Green instruments & PPAs
Sevdie Denli