2021-12-08 07:53Bloggpost

Match-making event för investerare och projektutvecklare

LKAB, Liquid Wind, H2 Green Steel
Bodecker Partners matchmaking event 2021LKAB, Liquid Wind, H2 Green Steel Bodecker Partners matchmaking event 2021

Den 3 december anordnade vi på Bodecker Partners, för 3:e året i rad, ett mycket uppskattat match-making event för investerare och projektutvecklare i svensk vind- och solkraft. 

14 investmentbolag från hela Europa och ett 20-tal stora projektutvecklare i vind- och solkraft var anmälda. Tyvärr gjorde nya Covid-restriktioner i flera länder att flera investerare i sista stund blev tvungna att avstå eller vara med endast på länk. 

Det blev ändå en mycket lyckad dag med presentationer av kommande vind- och solprojekt, förfrågningar om samarbeten, många intressanta och informella diskussioner mellan deltagarna, samt värdefulla föredrag om elmarknaden, de gröna certifikaten, EU:s nya krav på förnybar el för vätgas, och sist men inte minst, om de enorma satsningar som nu görs av LKAB, H2 Green Steel och Liquid Wind uppe i norra Sverige. 

Stort tack till alla deltagare, och ett speciellt stort tack till Ulrik Falkenberg Lending på Liquid Wind, Luisa Orre på H2 Green Steel samt Stefan Savonen på LKAB för era spännande dragningar!

Vi ser fram emot att välkomna er alla igen i april! Om Bodecker Partners AB

Bodecker Partners expertis inom den nordiska elmarknaden, såväl som elcertifikat och utsläppsrätter, hör till Sveriges främsta. Vi erbjuder oberoende rådgivning och hantering av marknadsprisrisker till investerare i nordisk förnybar elproduktion.


Kontaktpersoner

Mia Bodin
Co-founding Partner - Analysis & PPAs
Mia Bodin